> Contact Leren en Werken Achterhoek

Contact Leren en Werken Achterhoek

Sinds 2011 biedt het Leerwerkloket Achterhoek haar dienstverlening aan, aan iedereen met een scholingsvraag. Het Leerwerkloket Achterhoek bestaat uit vijf (parttime) adviseurs. Zij werken vanuit drie locaties in de Oost en de West Achterhoek:

Werkplein Doetinchem               Ingang Werkplein UWV te Doetinchem      Adres: Terborgseweg 136, Doetinchem (pand UWV)

Loopbaanplein Winterswijk              Adres: Burg. Bosmastraat 7, Winterswijk (pand Sociale Dienst Oost Achterhoek)

Loopbaanplein Doetinchem             Adres: Slingelaan 1, Doetinchem (pand Graafschap College).

Afspraak maken ?

Wilt u een gesprek met een van onze adviseurs Leren en Werken, stuur dan een email. Klik op onderstaande button. Beschrijf in de email waar u over in gesprek wilt, voeg uw CV bij en laat weten welke locatie u wilt bezoeken (Doetinchem of Winterswijk).

achterhoek@lerenenwerken.nl

Waar komt u ons nog meer tegen ?

Het Leerwerkloket Achterhoek is aanwezig tijdens diverse Speeddates in de Oost Achterhoek (locatie Loopbaanplein te Winterswijk) en in de West Achterhoek (locatie Werkplein te Doetinchem). 

Ook zijn wij aanwezig tijdens de voorlichtingsochtend over Zorg en Welzijn, georganiseerd vanuit www.ontdekdezorgachterhoek.nl, te Groenlo. En idem tijdens de voorlichtingsmiddag in Doetinchem. 

Facebook

Volg ook onze Facebook site voor leuke tips, weetjes en vacatures! https://nl-nl.facebook.com/Leerwerkloket-Achterhoek-281313105219239/