> Oproep: Tel mee met Taal Congres

Oproep: Tel mee met Taal Congres

Samenwerken aan betere basisvaardigheden voor jong en oud

Op donderdag 13 februari 2020 vindt het jaarlijkse Tel mee met Taal Congres plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Een congres voor iedereen die zich inzet, of wil inzetten, voor betere basisvaardigheden voor jong en oud. Op deze dag delen we succesvolle initiatieven die resultaat opleveren. Wegens het succes van vorig jaar, geven we deelnemers ook dit jaar weer de kans het programma mede samen te stellen.

Deel jouw kennis over WAT WERKT?!

Heb jij een aanpak opgezet die werkt? Met wie werk je samen, en waarom is dat zo effectief? Hoe heb jij de doelgroep weten te bereiken en hoe heb jij ze gemotiveerd om zich verder te ontwikkelen? Welke methodes heb je ontwikkeld en wat zijn de belangrijkste resultaten? We zijn zeker ook benieuwd naar initiatieven die een preventieve werking hebben. Wat werkt om te voorkomen dat kinderen onvoldoende vaardigheden ontwikkelen om mee te blijven komen? Kortom we zoeken naar Wat Werkt?!

Doe je mee? Pak het podium

Ben je trots op wat jij hebt bereikt, heb je resultaten geboekt, deel ze dan met ons. Samen maken we een congres dat informeert, inspireert en werkt! Word jij mede-programmamaker van het congres? Vertel jij ons WAT WERKT?! Klik hieronder om te ontdekken hoe je een voorstel in kunt dienen, en straks zelf op het podium kunt staan als spreker of workshopleider! Je kunt tot en met uiterlijk 7 november jouw voorstel indienen. 

Jouw bedrijf onder de aandacht brengen?

Wil je jouw zichtbaarheid vergroten, imago en naamsbekendheid versterken en nieuwe zakelijke contacten leggen bij meer dan 800 professionals? Het Tel mee met Taal Congres biedt dit jaar de mogelijkheid aan bedrijven en instellingen om zich te presenteren. Geef via het voorstelformulier aan te kiezen voor een stand en omschrijf wat je bij je stand wilt gaan doen. We inventariseren de belangstelling en de programmaraad beoordeelt de inzendingen van de stands. Na de beoordeling ontvang je een terugkoppeling.

Dien een voorstel in

Leerwerkloket:  Leerwerkloket Noord-Holland Noord