> Alternatief voor Onderwijsbeurs Zuid

Alternatief voor Onderwijsbeurs Zuid

De vakantie is voorbij, het schooljaar 2020/2021 is begonnen. Een jaar waarin veel dingen anders zullen gaan dan andere jaren. Ook zal je bezig zijn met wat je na de middelbare school gaat doen. Wordt het studeren, een tussenjaar of weet je het nog niet?
Om je te oriënteren heb jij je aangemeld voor Onderwijsbeurs Zuid. Misschien vraag jij je inmiddels af of het wel door kan gaan, en zo ja: hoe dan? Dat snappen wij heel goed. Daar wil ik je in deze mail graag meer over vertellen.

Direct na de aankondiging van de eerste corona-maatregelen zijn we meteen aan de slag gegaan. We hebben onderzocht of we met de anderhalve meter maatregel nog wel de beleving en de kwaliteit kunnen bieden die je van ons wenst.
We hebben verschillende opties bekeken, maar helaas kwamen we tot de conclusie dat zolang de anderhalve meter regel bestaat, wij de beurs niet op een goede manier kunnen organiseren.
Tot mijn grote spijt moet ik je daarom laten weten dat Onderwijsbeurs Zuid in 2020 niet doorgaat. Dit is een moeilijke en pijnlijke beslissing geweest, helemaal omdat dit voor studiekiezers al geen makkelijke tijd is.

Alternatief
Om jou toch zoveel mogelijk te kunnen helpen bij het maken van je studiekeuze, vindt van maandag 21 t/m zaterdag 26 september de Studiekeuzelab Voorlichtingsweek plaats! Zes dagen lang live webinars over alles wat je wilt weten bij het maken van een studiekeuze.

Wat staat je te wachten:

  • Ruim 60 interactieve online voorlichtingen;
  • Kunt vragen stellen tijdens de webinars;
  • Verschillende onderwerpen, zoals: Sterke Punten Training, info over studeren in het hoger onderwijs, voorlichtingen over een stap naar het buitenland en speciale webinars voor ouders;
  • Gratis 1-op-1 studiekeuze-coaching (in 15 minuten);
  • Studenten en voorlichters van ruim 40 scholen en opleidingen die alles vertellen over hun school en opleidingen;
  • Info voor elk niveau: vmbo, havo, vwo en mbo!

De Studiekeuzelab Voorlichtingsweek is interessant voor jou, maar ook voor je ouders. Bekijk het programma en meld je gratis aan op voorlichtingsweek.nl. Of check deze video voor meer info.

Wij hopen dat jij, ondanks alle veranderingen, een fantastisch schooljaar gaat beleven en dat je een goede vervolgkeuze kunt maken. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via: info@onderwijsbeurzen.nl

Categorieën: 
Leerwerkloket:  Leerwerkloket Zuidoost-Brabant