> Gezocht: Lefgozer

Gezocht: Lefgozer

Deze week is de aftrap van het zij-instroomproject Lefgozer in regio Zuidoost Brabant.

Archipel, ZuidZorg, Oktober, Vitalis, Joris Zorg, Ananz en Sint Annaklooster gaan, in samenwerking met OPPstap, Transvorm en Zorgkantoor CZ, in de regio Zuidoost Brabant van start met LEFGOZER.

Een project waarin zij-instromers – Lefgozers genoemd - via een verkorte opleiding worden omgeschoold tot Verzorgende-IG (niveau 3). Dit werk-leertraject, dat 18 maanden duurt, is erop gericht om snel gekwalificeerd en volledig opgeleid nieuw personeel in de zorg te krijgen. Lefgozer is in 2019 opgericht en succesvol in de regio Noordoost-Brabant. Sinds de start zijn ruim 270 mensen met de opleiding begonnen en inmiddels heeft de tweede groep Lefgozers haar Nederlands erkend mbo3 diploma ontvangen. 

Denk jij erover na een carrièrestap te maken naar de zorg?

Wat tof en dapper! Je denkt erover na om je te laten omscholen naar de ouderenzorg en dat is best een spannende stap. Zij helpen je daar graag bij. Op deze website vind je alles wat je moet weten over het Lefgozer traject. Als je interesse hebt om aan het traject deel te nemen, dan kun je je Aanmelden. Ze nemen dan spoedig contact met je op.

Leerwerkloket:  Leerwerkloket Zuidoost-Brabant