> Bustour voor werkzoekenden in Regio FoodValley

Bustour voor werkzoekenden in Regio FoodValley

werkzoekenden bij de bus

In het kader van de Nationale Werkbezoekdag organiseerden het Leerwerkloket en het WerkgeversServicepunt Regio FoodValley een bustour voor 17 werkzoekenden. Op woensdag 20 november bezochten zij drie bedrijven in de regio; voor een kennismaking en om inzicht te krijgen in de mogelijkheden tot werk. De werkgevers die werden bezocht waren:

  • ’s Heeren Loo (zorg); 
  • Rosa Novum (groenonderhoud);
  • HSV (techniek).

Voorzitter arbeidsmarktregio Hester Veltman zwaaide de groep in de ochtend uit. Zij vertelt enthousiast: ‘’Vandaag is het Nationale Werkbezoekdag. Geweldig om daar in onze regio op deze manier gehoor aan te geven en natuurlijk dat de werkgevers hun deuren openen. Zo kunnen veel mensen op een laagdrempelige manier kennismaken en ontdekken of er een eerste match is’’. De kandidaten waren enthousiast over de dag. Sandra Muris, adviseur Leer Werkloket Regio FoodValley vertelt: “Bijna iedereen is geïnteresseerd in een vervolggesprek over hun loopbaanperspectief. Een aantal kandidaten gaat zelfs al op gesprek bij een van de werkgevers.”

Leerwerkloket Regio FoodValley

Het Leerwerkloket biedt onafhankelijk advies over leren en werken en is er voor iedereen: werknemers, studenten, werkzoekenden en werkgevers. Advies op maat over (leer)banen, solliciteren, scholingsprojecten, de arbeidsmarkt en netwerken.

WerkgeversServicepunt Regio FoodValley

Het WerkgeversServicepunt (WSP) ondersteunt werkgevers die personeel zoeken of vragen hebben over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving. Werkgevers krijgen snel en deskundig precies dié informatie en begeleiding die ze nodig hebben.

Leerwerkloket:  Leerwerkloket regio Foodvalley