> Avondspreekuur in de LocHal 2020

Avondspreekuur in de LocHal 2020

inloopspreekuur lochal

Ook in 2020 kun je maandelijks ’s avonds in de bibliotheek in de LocHal terecht voor loopbaangesprekken bij Leren en Werken Midden-Brabant. Dé uitgelezen kans om als werkende het gesprek over je loopbaan aan te gaan!

Heb je behoefte aan een loopbaan APK? Wil je een beter beeld krijgen van wat je wilt en kunt? Denk je aan omscholing? Wil je inzicht krijgen in jouw ontwikkelmogelijkheden? Heb je vragen over je loopbaan? Ben je werkend of werkzoekend: bij Leren en Werken Midden-Brabant ben je met deze vragen aan het juiste adres. En aan onze dienstverlening zijn geen kosten verbonden.

Dagelijks ontvangen wij inwoners van Midden-Brabant voor loopbaangesprekken bij ons op kantoor in Station 88 aan de Burgemeester Brokxlaan in Tilburg. Daarnaast kun je ook  ’s avonds bij ons terecht: iedere derde donderdag van de maand van 17.00 tot 20.00 uur in de LocHal!

Van 16.00 tot 17.00 uur houden we een inloopspreekuur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Je bent van harte welkom!
Tussen 17.30 en 19.30 uur voeren we persoonlijke loopbaangesprekken. Deze gesprekken zijn uitsluitend op afspraak en voor werkenden. Een afspraak maken kan via 06-53588691 of middenbrabant@lerenenwerken.nl.

Leerwerkloket:  Leerwerkloket Midden-Brabant