> Ontwikkeladvies: kansen en financiering

Ontwikkeladvies: kansen en financiering

Time to update

We bevinden ons in roerige tijden! Dat vraagt ook wat van jou als professional.
Waar haal je alle informatie vandaan om een Ontwikkeladvies zo compleet mogelijk te kunnen geven? Hoe ontwikkelt de arbeidsmarkt zich ten tijde van Corona? Waar liggen de kansen specifiek voor Midden-Brabant? Hoe zit het met de financiering van opleidingen? Wat zijn er voor mogelijkheden specifiek voor Midden-Brabant?

Leerwerkloket Midden-Brabant reikt je de hand!

We nodigen je graag uit voor een bijeenkomst op maandag 14 september van 18.00 tot 20.30 uur in Gebouw 88, Burg. Brokxlaan 12 in Tilburg. Bij aanvang wordt er voor een sandwich gezorgd.

Het programma bestaat uit 2 delen:

Nathan Marcus (arbeidsmarkt adviseur UWV) praat je bij over de laatste ontwikkelingen en kansen op de arbeidsmarkt specifiek voor Midden-Brabant.

Marsha van Gulick (loopbaanadviseur Leren en Werken Midden-Brabant) focust op opleiden en hoe dat kan worden bekostigd. We hebben een mooi aanbod waar kandidaten uit Midden-Brabant van kunnen profiteren!

Deze bijeenkomst is alleen bij te wonen op uitnodiging. Je kan hiervoor contact met ons opnemen: 06-53588691

Het aantal bezoekers is als gevolg van Corona beperkt, vol is vol, dus meld je snel aan! Uiteraard houden we rekening met de geldende Corona-regels.

Leerwerkloket:  Leerwerkloket Midden-Brabant